Koru koncerts “Ceļā uz Dziesmu svētkiem”

Koru koncerts “Ceļā uz Dziesmu svētkiem”

2023. gada 12. februārī plkst. 15.00 Rīgas Kultūras centrs “Iļģuciems” aicina uz koru koncertu “Ceļā uz Dziesmu svētkiem”.

Gatavojoties šī gada koru atbildīgākajam notikumam – XXVII Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem, vēlamies pulcēt dziedātājus un viņu atbalstītājus uz draudzīgu sāncensību, lai nepiespiestā gaisotnē ieskandinātu un iemēģinātu savas kaujas spējas, mērotos spēkiem un smeltos iedvesmu tālākai virzībai caur koru skatēm uz XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku Noslēguma koncertu “Kopā Augšup” un Koru lielkoncertu “Tīrums. Dziesmas ceļš”.

Koncerta klausītājiem būs iespēja gan iepazīties ar koncertu repertuāru dziesmām, gan izteikt rakstiski savu vērtējumu par katra kora sniegumu pirms koncerta izsniegtā vērtējumu lapā. Ceram uz tikšanos koncertā un saturīgi kopā pavadītu pēcpusdienu.

Idejas autors – XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku Noslēguma koncerta “Kopā Augšup” mākslinieciskais vadītājs Ārijs Šķepasts.

Koncerta dalībnieki: Rīgas Latviešu biedrības kamerkoris "Austrums", AS "Grindeks", jauktais koris "Grindeks", Rīgas Latviešu biedrības jauktais koris un Rīgas Ekonomikas augstskolas jauktais koris. Diriģenti – Lauris Goss, Rihards Rudzītis, Ārijs Šķepasts, Elīna Skuja.

Ieejas biļetes cena 3,00 EUR. Biļetes varēs iegādāties koncerta dienā pie ieejas, norēķinoties tikai skaidrā naudā.

Foto: Kristaps Ungurs

Papildu informācija: Kornēlija Vītola, Rīgas Kultūras centra “Iļģuciems” projektu vadītāja. E-pasts: kornelija.vitola@riga.lv