Kultūras centrā “Imanta” skatāma Jeļenas Narbutes izstāde “Atbalss”

No 1. līdz 31. decembrim Rīgas Kultūras un atpūtas centra “Imanta” 2. stāva galerijā un skatlogos skatāma Jeļenas Narbutes izstāde “Atbalss”.

Jeļenas Narbutes izstādes “Atbalss” galvenais noteikums ir ļauties ieraudzītajam. Varbūt atklāsies, kas līdz šim vēl neatklāts, jo galu galā viss, kas mūs virza uz priekšu vai – tieši pretēji – bremzē, atrodas mūsos pašos.

Māksliniece ir no Rīgas un glezno kopš bērnības. Mēģinot izvēlēties sev tuvāku tehniku, eksperimentē ar akrilu, akvareļiem, zīmuļiem un pasteļiem; sapratusi, ka patīk redzēt, kā dažādu materiālu izmantošana ļauj gleznai mainīties atkarībā no gaismas, diennakts laika un vietas.

Jeļena Narbute par saviem darbiem saka šādi: “Glezniecība man ir brīnišķīga meditācija un veids kā izpaust savas emocijas, garastāvokli un vajadzības pēc pastāvīgām pārmaiņām un brīvības. Mans ceļš ir zināšanas un uztvere, izstrādājot detaļas un vērojot mākslas tapšanas procesu.”

Izstāde apmeklētājiem pieejama katru dienu no plkst. 10.00 līdz plkst. 20.00. Ieeja izstādē ir bez maksas.

Šis ir viens no Rīgas pašvaldības Ziemassvētku ieskaņas pasākumiem. Ar visiem svētku pasākumiem Rīgā pavisam drīz varēs iepazīties tīmekļvietnē svetki.riga.lv, kā arī sekot līdzi pašvaldības sociālo tīklu lapā "Rīgā notiek".

Papildu informācija: Līga Ploriņa, Rīgas Kultūras un atpūtas centra “Imanta” projektu vadītāja, e-pasts: Liga.Plorina@riga.lv.