Tautas glezniecības studijas “Grīva” 25 gadu jubilejas izstāde “Atskats”

Tautas glezniecības studijas “Grīva” 25 gadu jubilejas izstāde “Atskats”

No 2022. gada 3. novembra līdz 18. decembrim Rīgas Kultūras centra “Iļģuciems” 2. stāva vestibilā skatāma tautas glezniecības studijas “Grīva” 25 gadu jubilejas izstāde “Atskats”.

Tautas glezniecības studijas “Grīva” jubilejas izstāde atskatās uz glezniecības studijā paveikto 25 gadu laikā. Izstāde ir kā retrospekcija, kurā redzami darbi, kas tapuši kā studijas aizsākumos, tā pēdējos gados.

Glezniecības studija “Grīva” dibināta 1997. gadā. Studijas mākslinieciskais vadītājs ir Juris Ģērmanis. Studijā darbojas 19 dalībnieki, kas  strādā eļļas tehnikā, akvarelī un pastelī un aktīvi piedalās izstādēs visā Latvijā. Studijas “Grīva” dalībnieki iedvesmu bieži vien rod dabā un apkārtējā vidē, tādēļ izstādē izliktajos darbos redzamas ainavas dažādos gadalaikos un tehnikās.

Izstādes laikā studijas vadītājs mākslinieks Juris Ģērmanis piedāvās ieskatīties divās gleznošanas meistarklasēs – atvērtajās nodarbībās interesentiem būs iespēja iesaistīties glezniecības procesā un studijas “Grīva” darbā. Atvērtās nodarbības notiks 13. novembrī un 20. novembrī no plkst. 12.00 līdz 14.00 Rīgas Kultūras centra “Iļģuciems” “Amatu namā”. Uz atvērtajām nodarbībām lūdzam pieteikties, rakstot uz ilguciems@riga.lv.

Ieeja bez maksas.

Aicinām visus studiju vadītājus un dalībniekus uz svinīgo izstādes atklāšanu 3. novembrī plkst. 17.00!

Izstāde apskatāma katru dienu no plkst. 10.00 līdz 18.00 Rīgas Kultūras centra “Iļģuciems” 2. stāva vestibilā.

Papildu informācija: Dace Gaile, Rīgas Kultūras centra “Iļģuciems” administratore. E-pasts: dace.gaile@riga.lv