TDA "Gatve" aicina uz koncertu “Rīga dimd! Rīga dej!”

TDA "Gatve" aicina uz koncertu “Rīga dimd! Rīga dej!”

8. aprīlī plkst.18.00 Tautas deju ansamblis "Gatve" aicina uz koncertu “Rīga dimd! Rīga dej!”, kas notiks VEF Kultūras pilī (Ropažu ielā 2) .
  
Rīga katram sirdī ierakstīta ar savu sākumu - pretī studiju gadiem, pretī mīlestībai, pretī dejai. Šogad, Rīgā risinoties Dziesmu un deju svētkiem, daudzi piedzīvos savus jaunos sākumus - līdz trīsām aizraujošus, jaunības degsmes piepildītus, dzīvespriecīgus un krāšņus, kā pati Rīga. Aicinām piedzīvot mūsu sajūtas esot, mīlot un dejojot Rīgā.
  
Šajā koncertā tiks izdejotas gan Dziesmu un deju svētku repertuāra dejas, gan dejotājiem iemīļotas dejas, kā arī īpaši “Gatvei” radītas jaunas horeogrāfijas.
  
Koncerts ir trīs  “Gatves” paaudžu - TDA “Gatve” un vidējās paaudzes deju kolektīvi “Gatve - Otrā iespēja” un “Gatve” - veltījums Rīgai. 

Biļetes EUR 8.00 "Biļešu paradīze"tirdzniecībā.

Pasākuma organizators informē, ka Pasākuma laikā tiks veikta foto un/vai video uzņemšana ar mērķi atspoguļot informāciju par Pasākumu masu medijos un informatīvajos materiālos. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti publicitātei un sabiedrības informēšanai. Pasākuma organizators neuzņemas atbildību par trešo personu foto un/vai video uzņemšanu un to izmantošanu.