Bērnu deju ansambļa “Dzīpariņš” dejotāji

Publicitātes attēls

Bērnu deju ansambļa “Dzīpariņš” 30 gadu jubilejas koncerts “Krāsaini sapņi”

Sestdien, 13. aprīlī, plkst. 16.00 VEF Kultūras pils Lielajā zālē notiks bērnu deju ansambļa “Dzīpariņš” 30 gadu jubilejas koncerts “Krāsaini sapņi”.

"Krāsaini sapņi šai pasaulē klejo
Meklējot prātus, kas brīnumiem tic.
Varbūt, ka tevi tie apciemo šodien,
Tu būsi pirmais, nu, kurš gan vēl cits". (G. Račs)

Jubilejas koncertā “Krāsaini sapņi” satiksies dažādu paaudžu “Dzīpariņa” dejotāji, draugi, atbalstītāji un dejas mīļi. Koncertā ar saviem sapņiem dalīsies pasaku grāmatu tēli un būs satikšanās ar Karlsonu, kurš ir vislielākais sapņotājs un jubilejas kūku ēdājs. Dejotāji sarūpējuši dejas, kuras ir ar mīlestību izlolotas no iepriekšējiem gadiem un apguvuši jaunas dejas, lai apliecinātu piederību Latvijas dejotāju saimei.

Kolektīvs turpina kopt, attīstīt un popularizēt latviešu tautas deju tradīcijas Latvijā un ar lepnumu nes Latvijas vārdu pasaulē. Lai nerimst prieks, lai virmo gaisā pozitīvu sajūtu virpulis un vēl, lai izdodas piepildīt sapņus! Deju kolektīva vadītāja ir Renāte Linde, pedagogi – Sindija Strautiņa un Evija Miķelsone, koncertmeistare Velta Ziemele.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā pieejamas “Biļešu paradīzes” kasēs, kā arī internetā https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/137953.

Biļešu cenas 7,00 – 10,00 EUR.

Koncertu organizē Kultūras un tautas mākslas centrs Ritums ar finansiālu Rīgas valstspilsētas pašvaldības atbalstu.

Informāciju sagatavoja: RD IKSD Kultūras un tautas mākslas centra “Ritums” projektu vadītāja Evija Pučinska e-pasts: evija.pucinska@riga.lv.

 

Galerijas