Dziesmu svētku satelītizstāde Iļģuciemā

Dziesmu svētku satelītizstāde Iļģuciemā

No 2023. gada 4. jūlija līdz 12. augustam Rīgas Kultūras centra “Iļģuciems” vestibilā būs apskatāma tautas lietišķās mākslas studiju Dziesmu svētku satelītizstāde.

XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku ietvaros notiek tautas lietišķās mākslas izstāde “Mēs”, kurā vienkopus ir aplūkojami audēju, rokdarbnieku, pinēju, rotkaļu, un keramiķu darbi.  Papildus šai izstādei, kas 1. jūlijā tika atklāta Rīgā, Sporta ielā 2, Kultūras centrā “Iļģuciems” no 4. jūlija būs skatāma papildinoša lietišķās mākslas izstāde ar Rīgas Kultūras centra “Iļģuciems” tautas lietišķās mākslas studijās tapušajiem darbiem.

Izstādē piedalīsies visas Rīgas Kultūras centra “Iļģuciems” studijas: TLMS “Austra”, TLMS “Ataudze”, TLMS “Irbi”, TLMS “Ceplis”, TLMS “Puduris”, TLMS “Rītausma”, TLMS “Zīle”. Izstādē būs apskatāmi audumi, dažādu tehniku rokdarbi, adījumi, dažādu veidu un tehniku pinumi, metālkalumi un keramika.

Izstāde apskatāma katru dienu no plkst. 10.00 līdz plkst. 18.00 Rīgas Kultūras centra “Iļģuciems” 2. stāva vestibilā. Ieeja bez maksas.

Šis ir viens no Rīgas pašvaldības organizētajiem pasākumiem, kas veltīts XXVII Vispārējiem dziesmu un XXVII deju svētkiem. Ar visu Dziesmu un deju svētku pasākumu programmu aicinām iepazīties tīmekļvietnēs dziesmusvetki.lv/,  kultura.riga.lv un svetki.riga.lv.