RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARTAMENTS

IZGLĪTĪBA

KULTŪRA

SPORTS

INTEGRĀCIJA

KATALOGS

Apkaimju svētki Vecmīlgrāvī

Apkaimju svētki Vecmīlgrāvī

Vecmīlgrāvis sestdien, 9. jūlijā, aicināja uz pirmajiem svētkiem, kur dienas laikā Kultūras pils “Ziemeļblāzma” parkā norisinājās svētki, izceļot Vecmīlgrāvi kā senu zvejnieku ciematu. Tos atklāja pūtēju orķestra “Fanfara” uzstāšanās. Uz skatuves dienas laikā kāpa gan jauniešu deju kolektīvs “Bitīte”, senioru kolektīvs “Ziemeļblāzma”, gan deju kolektīvi “Auda” un “Pērkons”. 

Ar muzikāliem priekšnesumiem Vecmīlgrāvja svētku apmeklētājus pēcpusdienā priecēja “Sunny Groove Dixie”, kapella “Vilnis” un grupa “AfroAmbient”. Pašiem mazākajiem apmeklētājiem bija sarūpēta īpaša izrāde “Kaķis mācās zivi ķert”, savukārt svētku noslēguma zaļumballē uzstājās leģendārā grupa “Credo”.

Rīgas vasaras kultūras programmu parkos un apkaimēs realizē pašvaldība sadarbībā ar dažādām nozares organizācijām un biedrībām. Plašāk ar kultūras pasākumiem var iepazīties tīmekļvietnē https://vasara.riga.lv/. Programma pakāpeniski tiek papildināta, iekļaujot arī pašvaldības finansēšanas konkursos atbalstītos projektus. Kultūras pasākumiem Rīgā var sekot līdzi arī Facebook lapā “Rīgā notiek”.