RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARTAMENTS

IZGLĪTĪBA

KULTŪRA

SPORTS

INTEGRĀCIJA

KATALOGS

Ģimenes dienas pasākums Lucavsalā

Ģimenes dienas pasākums Lucavsalā

28. maijā, tuvojoties Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai, Lucavsalas Atpūtas parkā notika pasākums “Viens otram prasmīgāk”, kurā ģimenes ar bērniem darbojās Rīgas interešu izglītības centru organizētās radošās aktivitātēs un baudīja muzikālus priekšnesumus.

Radošās darbnīcas nodrošināja Bērnu un jauniešu centrs “Rīgas Skolēnu pils”, pamatskolas “Rīdze” interešu izglītības centrs, Bērnu un jauniešu centrs “Daugmale”, Pārdaugavas bērnu un jauniešu centrs “Altona”, mākslinieciskās jaunrades centrs “Praktiskās estētikas skola” un Rīgas Bolderājas Jaunās pamatskolas interešu izglītības centrs.

Visa pasākuma laikā uz skatuves uzstājās Rīgas kultūras centru bērnu un jaunieši kolektīvi un dziedošās ģimenes. Mākslinieku vidū:  Arnis un Laima Miltiņi, VEF Kultūras pils bērnu vokālie ansambļi “Momo” un “Poppy”, Križevicu ģimene, tautas deju ansamblis “Uguntiņa”, bērnu vokālie ansambļi “Knīpas un Knauķi”, “Tu un es”. Koncerta izskaņā muzicēs atraktīvā Ziemeļu ģimene.

Šīs norises atbalsta Rīgas pašvaldība, un tās ir daļa no kopējās Ģimenes mēneša programmas galvaspilsētā, kas tapusi sadarbībā ar kultūras centriem, biedrībām un izglītības iestādēm.