RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARTAMENTS

IZGLĪTĪBA

KULTŪRA

SPORTS

INTEGRĀCIJA

KATALOGS

„Rīgas svētkus 2018”  apmeklēja vairāk nekā 230 000 cilvēku

„Rīgas svētkus 2018” apmeklēja vairāk nekā 230 000 cilvēku

“Rīgas svētki 2018” – pilsētas 817. dzimšanas diena, kas šogad notika Latvijas valsts simtgades  zīmē, risinājāspilsētas parkos un laukumos, sporta un kultūras centros. Svētkus apmeklēja vairāk nekā 230 000 rīdzinieku, pilsētas viesu no Latvijas novadiem, kā arī tūristi no ārvalstīm.

Rīgas svētkos apmeklētāji trīs dienu garumā varēja pabūt kādā no vairāk nekā 40 svētku norises vietām un piedalīties daudzveidīgos, aizrautīgos pasākumos, sporta aktivitātēs, vērot vizuāli krāšņas, iespaidīgas un muzikāli bagātas programmas. Ikvienam bija iespēja būt aktīvam svētku dalībniekam vai līdzjutējam, ieinteresētam klausītājam vai uzmanīgam vērotājam.

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs izsaka pateicību svētku dalībniekiem, rīkotājiem, atbildīgajiem dienestiem un, protams, apmeklētājiem par ieinteresētību un kopīgi radīto svētku noskaņu pilsētā.

Rīgas svētkus piedāvāja Rīgas dome sadarbībā ar Rīgas brīvostas pārvaldi un nodibinājumu „Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs”. Tos organizēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments kopā ar pasākumu veidotājiem – uzņēmumiem un sabiedriskajām organizācijām.

Fotogrāfiju autors – “Photo Agency F64”.