RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARTAMENTS

IZGLĪTĪBA

KULTŪRA

SPORTS

INTEGRĀCIJA

KATALOGS

Rīga, Tu manī skani….

Ar krāšņiem koncertiem izskanējis “Latvijas gredzens”, bet dvēseles dziļumos dzimst jauni asni. Rīga, Tu manī skani.....un Sigvards Kļava veido jaunu izrādi - šoreiz par Rīgas savējiem.

Gaidot muzikālo izrādi ''Rīgas gredzens”, šis ir pirmais video stāsts, kurā idejas autors Sigvards Kļava mums uztic savas sirds sajūtas par to Rīgu, kas 60. gadu beigās it kā kļūst par visu sabiedrībā notiekošo procesu dzīvu dienasgrāmatu, to raksta cilvēki, kuri dzīvo šajā laikā. Viņi gan krīt, gan ceļas, gan zaudē, gan nenoliedzami gūst. Tomēr radošais Cilvēks dzīvo cerību un sapņu spārnots, un tas ir šī stāsta galvenais uzstādījums un centrālā atslēga. Kopā ar domubiedriem šīs vēstījums tiks iekausēts “Rīgas gredzenā”, kas brīžam mirdzošs un brīžam mazliet apsūbējis vēstīs par beznosacījuma mīlestību, laimes un nostaļģijas sajūtu, bēdām, skarbumu, bet pāri visam radīšanas prieku.

Tas ir Mūsu un Pilsētas uz laikiem savītais likteņstāsts, kurā var dzirdēt Rīgas maģistrāļu asinsriti un Āgenskalna bruģa sirdspukstus. Stāstīsim par mūsu zelta bezdelīgu Rīgu......, par absolūtu un ideālu mīlestību.