RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARTAMENTS

IZGLĪTĪBA

KULTŪRA

SPORTS

INTEGRĀCIJA

KATALOGS

Čiekurkalna apkaimes svētki

Čiekurkalna apkaimes svētki

29. jūlijā Čiekurkalna krustcelēs apkaimes iedzīvotāji pulcējās, lai satiktos ar draugiem un iepazītos ar kaimiņiem, baudītu laiku kopā ar ģimeni. Pasākumā apmeklētāji varēja klausīties grupu “Carnival Youth” un “Pērkons” koncertus, dzirdēt Dižkokli un dejot kopā ar Rīgas Latviešu biedrības kopienu "Rīgas Danči", apmeklēt aktivitātes visas dienas garumā – griezties karuselī, piedalīties radošās un izzinošās darbnīcās un mākslas plenērā.

Šajos svētkos ikviens bija aicināts viesoties Rīgas Apkaimju iedzīvotāju centra teltī, tuvāk iepazīties un aprunāties ar apkaimju koordinatoriem, kuri savas pūles velta tam, lai apkaimi padarītu par labāku, drošāku un patīkamāku vietu dzīvošanai. Kaimiņi varēja kopīgās sarunās spriest par to, kas Čiekurkalnā pēdējos gados ir mainījies un ko ir iespējams izmainīt pašu spēkiem.

Svētku kulminācijā koncertu sniedza rokgrupa “Pērkons”, kuras daiļrade nu tik ļoti piestāv drosmīgajam Čiekurkalnam. Grupas “Pērkons” labākās dziesmas ir kļuvušas par latviešu tautas dziesmām, tādēļ ikviens juta aicinājumu dziedāt līdzi svētku dalībnieku un apmeklētāju kopkorī.