RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARTAMENTS

IZGLĪTĪBA

KULTŪRA

SPORTS

INTEGRĀCIJA

KATALOGS

Norises prieka mirkļu parkā Viesturdārzā

Norises prieka mirkļu parkā Viesturdārzā

Trešdien, 20. jūlijā, Viesturdārzā no plkst. 16.00 tiks reaktualizēta publiskā telpa kā vieta ne tikai atpūtai, bet arī kopīgai darbībai. Pasākuma pirmajā daļā  notiks lekcija par inovatīviem veidiem, kuros mūsdienu jaunieši pašorganizējas, veido petīcijas un ietekmē lēmumu pieņēmējus, savukārt otrajā daļā ikviens būs aicināts iesaistīties spēlē ar dizaina domāšanas principiem, kas ļauj definēt problēmjautājumus un atrast starta punktu to risināšanai.

23. jūlijā no plkst. 17.00 Viesturdārzā notiks spēļu vakars, kur varēs no jauna ieraudzīt parku kā vietu spontānām un daudzveidīgām rotaļām, kas ir atraktīvs veids, kā veidot dialogu starp dažādu dzīves gājumu un paaudžu viesiem. Pasākuma vadītājs būs arī moderators, kas palīdzēs atrast partneri un atraisīties aktivitātēm.

Rīgas vasaras kultūras programmu parkos un apkaimēs realizē pašvaldība sadarbībā ar dažādām nozares organizācijām un biedrībām. Plašāk ar kultūras pasākumiem var iepazīties tīmekļvietnē https://vasara.riga.lv/. Programma pakāpeniski tiek papildināta, iekļaujot arī pašvaldības finansēšanas konkursos atbalstītos projektus. Kultūras pasākumiem Rīgā var sekot līdzi arī Facebook lapā “Rīgā notiek”.