3. martā aicina piedalīties kopdziedāšanas pasākumā "Spēka dziesmas Ukrainai"

3. martā aicina piedalīties kopdziedāšanas pasākumā "Spēka dziesmas Ukrainai"

3. martā Tallinas Kvartāla angārā no plkst. 19.00 notiks unikāls kopdziedāšanas pasākums ChoirUp Ukrainas atbalstam, kurā katrs varēs būt daļa no dziesmas, kas tiks ierakstīta, lai godinātu Ukrainas varonīgo cīņu.

ChoirUp jau četrus gadus pulcē cilvēkus, lai vienotos dziesmā savos sadziedāšanās pasākumos, kur profesionālu mūziķu un diriģentu vadībā visi var izbaudīt, kā tas ir būt daļai no kopējas dziesmas.

Šoreiz 3. marta pasākumā kopā ar Latvijas Universitātes kora "Dziesmuvara" diriģenti Noru Žeiguri un mūziķi Kārli Būmeistaru tiks apgūta un ierakstīta slavenā Scorpions dziesma "Wind of Change", kas deviņdesmito gadu sākumā ieskandināja Padomju Savienības sabrukumu. Dziesmas video tiks publicēts Facebook.

Otrajā daļā ar ChoirUp pavadošo grupu un viesmāksliniekiem notiks sadziedāšanās, kur tiks dziedātas dziesmas par mieru, spēku un draudzību.

Pasākumā tiks vākti ziedojumi, kas visi tiks nodoti biedrībai "Agnedum", lai atbalstītu automašīnu piegādi Ukrainas humanitārajām un militārajām vajadzībām.