Ar bagātīgu un muzikāli ambiciozu programmu Rīgā koncertēs Beļģijas multiinstrumentālists STANN

Ar bagātīgu un muzikāli ambiciozu programmu Rīgā koncertēs Beļģijas multiinstrumentālists STANN

12. novembrī Mežaparka Lielās estrādes Kokaru zālē ar unikālu solo projektu koncertēs atzītais Beļģu multiinstrumentālists Stans Nīvenhuizs (STANN). Koncerta programma apvienos elektronisko mūziku ar klasiskās mūzikas instrumentiem vienotā, maģiskā skanējumā.

STANN ir godalgotā beļģu mūziķa Stana Nīvenhuiza unikāls solo projekts, kas vienkopus apvieno elektronisko un klasisko mūziku, aizvedot skatītājus maģiskā mūzikas ceļojumā. Viņa bagātā radošā pieredze padara Stenu par īstu multiinstrumentālistu: viņš komponē, diriģē, spēlē.

Stans Nīvenhuizs ir komponists un mūziķis ar holandiešu saknēm, kurš uzaudzis Briselē un pašlaik mīt Antverpenē. Astoņu gadu vecumā, Stans sāka savu muzikālo karjeru; viņš apguva klavierspēli un trompeti. Vēlāk viņš devās uz Lemmens institūtu Lēvenā un ieguva maģistra grādu trompetes spēlē. Starpbrīžos viņš iemācījās spēlēt arī ģitāru un basģitāru un sāka aranžēt elektronisko mūziku. Šajā laika posmā Stans spēlēja Beļģijas Nacionālajā orķestrī, Nīderlandes Nacionālajā jauniešu orķestrī, De Lage Landen orķestrī un Eiropas Jauniešu pūtēj orķestri. Pēc klasiskās apmācības Lēvenā viņš pārcēlās uz dzīvi Roterdamā, kur studēja skaņu inženieriju SAE institūtā.

Klausies mākslinieka daiļradi šeit.

Kā mūziķis Stens tagad ir daļa no vairākām formācijām. Kopā ar Elku Džeikobsu viņš izveido duetu "Mastercab", kā arī ir aktīvs 'Exit_Brass!' apvienības dalībnieks, kas ir jauns, drosmīgs pūtēju kvartets, kas flirtē ar klasiskās mūzikas robežām.

Biļetes pieejamas visās SIA “Biļešu paradīze” kasēs un internetā.

N.B. Mežaparka Lielā estrāde piedāvā vēl nebijušu iespēju – pirmajiem 55 apmeklētājiem, kas iegādājušies divas un vairāk biļetes uz koncertu, būs iespēja izmantot BEZMAKSAS autostāvvietu pie pašām koncertzāles durvīm! Vairāk informācijas par piedāvājumu, rakstot uz e-pasta adresi info.ziemelriga@riga.lv

Vairāk informācijas: Kate Zaltāne, Ziemeļrīgas kultūras apvienības Sabiedrisko attiecību un digitālā mārketinga speciāliste. E-pasts: kate.zaltane@riga.lv