Bērnu un jauniešu vokālais ansamblis “Kolibri” aicina sajust Ziemassvētku noskaņu Mazajā ģildē

Ziemassvētku gaidīšanas laikā, 18. decembrī, plkst. 19.00 Mazajā ģildē aicinām apmeklēt koncertu ģimenēm “Pasakaini sniegi snieg”, kurā piedalīsies Bērnu un jauniešu vokālais ansamblis “Kolibri” (vadītājas Inita Malnača un Agnese Malnača) un instrumentāla grupa.

Koncertā mazajiem klausītājiem un viņu vecākiem būs iespēja iegrimt īstā Ziemassvētku noskaņā, klausoties Ziemassvētku dziesmas, ziemai un Ziemassvētkiem veltītus dzejoļus ansambļa dalībnieku lasījumā un izbaudot īsteni ģimenisku noskaņu un kopības sajūtu. Programmā skanēs tradicionālas Ziemassvētku dziesmas, kā arī pazīstami latviešu un ārzemju autoru darbi, kas veltīti ziemai un Ziemassvētkiem, kā piemēram, “Ziemas ceļa idille”, “Pirmais sniegs”, “Carol of the bells”, “Tu mazā, klusā Betlēme” un daudzas citas. Koncerta režisore Agnese Malnača.

Kopā ar “Kolibri” muzicēs Ligita Spūle (flauta), Inita Malnača (čells), Elīza Apine (bass), Māris Treijs (klavieres) un Mārtiņš Kokars (perkusijas).

“Kolibri” ir viens no labākajiem Latvijas un Rīgas pilsētas bērnu kolektīviem, kurš šogad sevi pierādījis ar lieliskiem sasniegumiem vokālās mūzikas konkursā “Balsis”, iegūstot gandrīz maksimālo punktu skaitu, kā arī gūti panākumi starptautiskā konkursā, iegūstot konkursa Grand Prix. Ansamblis piedalījās arī Dziesmu un Deju svētku bērnu un jauniešu vokālo ansambļu koncertuzvedumā “Es gribu sev ko pastāstīt”, līdzās 9 labākajiem bērnu kolektīviem no visas Latvijas.

Ieeja koncertā bez maksas.

Koncertu ar Rīgas valstspilsētas pašvaldības atbalstu rīko RKTMC “Mazā ģilde”.

Vairāk par Rīgas pašvaldības Ziemassvētku gaidīšanas laikam veltītiem pasākumiem var uzzināt tīmekļvietnē http://www.svetki.riga.lv, kā arī sekot līdzi jaunumiem sociālo tīklu lapā “Rīga” un “Rīgā notiek”.

Informāciju sagatavoja: Inita Malnača, RKTMC “Mazā ģilde” kultūras menedžere, Inita.malnaca@riga.lv