Bērnu vokālā studijas “Knīpas un Knauķi” Ziemassvētku koncerts ģimenēm “Karameles”

Bērnu vokālā studijas “Knīpas un Knauķi” Ziemassvētku koncerts ģimenēm “Karameles”

19. decembrī plkst. 18.00 Kultūras un tautas mākslas centra “Ritums” bērnu vokālā studija “Knīpas un Knauķi” ielūdz gan lielus, gan mazus uz sirsnīgu un aizraujošu Ziemassvētku koncertu “Karameles”, kas notiks Rīgas Kultūras un tautas mākslas centra “Mazā ģilde” Lielajā zālē.

Koncertprogrammā “Karameles” skanēs jau iemīļotas Ingus Ulmaņa, Aigara Voitišķa, Raimonda Paula, Zigfrīda Muktupāvela, Valta Pūces, kā arī citu komponistu dziesmas. Aranžiju veidotāji ir dziesmu autori un komponists Andris Sējāns.

Ingus Ulmanis - vokāls, ģitāra
Andris Sējāns - taustiņinstrumenti
Uldis Beitiņš - ģitāra

Koncertā piedalīsies grupas “Mazputniņi”, “Cālīši”, “Vālodzītes”, Zvirbulīši”, “Zīlītes”, “Ķīvītes” un “Urdaviņas”, kā arī perkusiju nodarbību dalībnieki Dzintara Vīksnas vadībā.

Studijas “Knīpas un Knauķi” vadītājas Sanita Sējāne un Jonita Štoma.

Ieeja bez maksas.

Vairāk par Rīgas pašvaldības Ziemassvētku gaidīšanas laikam veltītiem pasākumiem var uzzināt tīmekļvietnē svetki.riga.lv, kā arī sekot līdzi jaunumiem sociālo tīklu lapā “Rīga” un “Rīgā notiek”.

Informāciju sagatavoja: Evija Spresle, RD IKSD Kultūras un tautas mākslas centra “Ritums” direktores vietniece radošajā darbā, e-pasts: evija.spresle@riga.lv