Biogrāfiskā stāsta “Astra” seanss senioriem un tikšanās ar filmas radošo komandu

Biogrāfiskā stāsta “Astra” seanss senioriem un tikšanās ar filmas radošo komandu

Kinoteātra “Kino Bize” organizētajā senioru kino klubā “Sudraba Bize” 25. oktobrī plkst. 12:00 tiks izrādīts biogrāfisks stāsts "Astra" par unikālu personību ar nesalaužamu garu un stipru mugurkaulu Gunāru Astru (1931–1988), kurš drosmīgi rīkojās saskaņā ar savu sirdsbalsi, būdams pārliecināts, ka Latvija reiz būs brīva. Pēc filmas seansa notiks arī tikšanās ar filmas radošo komandu.

Senioru kino klubs “Sudraba Bize” piedāvā seansus divreiz mēnesī par īpašu cenu, kā arī iespēju pēc filmas uzkavēties sirsnīgās sarunās pie kafijas un tējas. 25. oktobrī plkst. 12.00 tiks izrādīts biogrāfisks stāsts “Astra”, kur pēc filmas seansa būs iespēja satikt un sarunāties ar filmas radošo komandu.

Filma “Astra” ir vēstījums par cilvēku, kurš spēja domāt, runāt un rīkoties atbilstoši savai sirdsbalsij un pasaules redzējumam. Viņa frāze, kas teikta Latvijas PSR tiesas procesa Pēdējā vārdā: “Es ticu, kas šis laiks izgaisīs kā ļauns murgs”, kļuva par vadmotīvu un spēka avotu Atmodas laika cīnītājiem. Ko darīt, ja tavas domas un uzskati ir pretrunā ar laikmeta realitāti? Vai cilvēks spēj pastāvēt, nesalūzt? Kādus upurus tas prasa no paša, ģimenes un draugiem?

Pasākuma cena, uzrādot senioru apliecību, ir 3,50 Eur.

Kinoteātris “Kino Bize” atrodas mājīgās telpas Elizabetes ielā 37. Ieeja no pagalma. Biļetes var iegādāties uz vietas kinoteātrī vai iepriekšpārdošanā.

KINO BIZE, Elizabetes 37, Rīga. E.: paula.berzina@kinobize.lv