Bolderājas kultūrtelpā “Strops” - pasākums visai ģimenei

Bolderājas kultūrtelpā “Strops” - pasākums visai ģimenei

23. augustā plkst. 18.00 Bolderājas kultūrtelpā “Strops” Bolderājas Mūzikas un mākslas skolas pagalmā, Stūrmaņu ielā 31, noslēguma pasākums visai ģimenei. Noslēguma pasākumā uzstāsies flamenko deju studija “Zambra”, deju grupu “Septiņi kvadrātā” un visiem būs iespēja izmēģināt savas spējas “Lielo spēļu” teltīs.

Flamenko deju studija "Zambra” ir viena no vadošajām šī virziena pārstāvēm Latvijā un tās audzēkņi priecē skatītājus ar krāšņiem, autentiskiem priekšnesumiem un īstu Spānijas garšu. Studijas vadītāja Daiga Pirogova ir pieredzējusi flamenko dejotāja un horeogrāfe, mācījusies meistarklasēs Spānijā un citur Eiropā.

Koncertu ar spāņu rumbas un flamenko mūzikas ritmiem papildinās arī gitārists un solists Jegors Kovaikovs, kurš ir grupas "Duende" radītājs un līderis. “Septiņi kvadrātā” ir lielo bērnu grupa, kas savus pamatus apguvusi deju studijā “Mazais Andžiņš”. Apmeklētājus sagaidīs arī kāds vokālais pārsteigums.

Ieeja bez maksas

Papildu informācija: Līga Ploriņa, Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības Rīgas Kultūras un atpūtas centra “Imanta” projektu vadītāja. E-pasts: liga.plorina@riga.lv.