Čellu trio «Melo-M» aicina uz tradicionālajiem Vecgada lielkoncertiem VEF Kultūras pilī

Čellu trio «Melo-M» aicina uz tradicionālajiem Vecgada lielkoncertiem VEF Kultūras pilī

29.decembrī plkst. 20:00 un 30. decembrī plkst.16:00 un plkst. 20:00 VEF Kultūras pilī notiks čellu trio «Melo-M» ikgadējie Vecgada lielkoncerti, kuri kļuvuši jau par grupas labu tradīciju un kuros skanēs īpaši veidota ziemas melodiju koncertprogramma.

Par gaidāmajiem koncertiem grupas līderis Kārlis Auzāns stāsta: «Šogad esam izvēlējušies atskaņot visai plašu repertuāru: abus vakarus skanēs populāru Ziemassvētku dziesmu izlase: «White Christmas», «Jingle bells», «Last Christmas», u.c., latviešu saulgriežu melodijas, mūziku no kinofilmas «Ziemassvētki džungļos» un citus skaņdarbus, kuri asociējas tieši ar Ziemas saulgriežu un Jaungada tēmu, manus komponētos skaņdarbus, kino mūziku, latviešu rokmūzikas klasiku un citu sšim laikam atbilstošus skaņdarbus.»

Mūziķis arī atgādina, ka «Melo-M» Vecgada lielkoncerti notiek jau kopš 2010.gada, un katru reizi par godu tiem mūziķi veido īpašu koncertprogrammu. «Ja esat pamanījuši, šis ikgadējais Vecgada lielkoncerts VEF Kultūras pilī ir gada lielākais muzikālais notikums muzikālajā dzīvē un tāda skaista tradīcija, kuru ievērojam jau vairāk nekā desmit gadus. Ceru, ka arī jums, klausītāji, šo koncertu apmeklēšana ir kļuvusi par labu tradīciju, tāpēc – tikšanās vietu mainīt nedrīkst! Tiekamies!»

Abos «Melo-M» Vecgada lielkoncertos muzicēs čellisti Kārlis Auzāns, Miķelis Dobičins un Jānis Pauls, pie sitaminstrumentiem būs Miķelis Vīte.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu Paradīzes» tīklā.

Vairāk informācijas: Kārlis Auzāns, E-pasts: manager@melo-m.lv

Galerijas