Ceļojums garšas pasaulē filiālbibliotēkā “Vidzeme”

Rīgas Centrālās bibliotēkas filiālbibliotēkā “Vidzeme” (Brīvības gatvē 206) 14. decembrī plkst.17.00 notiks tematiskā pēcpusdiena “Ceļojums garšas pasaulē ar Ilzi Veisbārdi”.

Šajā svētku laikā šarmantā un atraktīvā Ilze Veisbārde dalīsies ar mums savā pieredzē tradicionālo un eksotisko garšu baudīšanā un pieradināšanā savā ēdienkartē. Pastāstīs par to, kā vēl skaistāk svinēt, radoši plānot svētkus, pārsteigt savus tuviniekus ar tematiski un oriģināli veidotu galda klājumu un kārdinoši noformētiem ēdieniem.

Ilze Veisbārde ir līdzautore 2003.gada izdevumam “Viesību grāmata: radošas idejas neaizmirstamai ballītei”, kas ir iecienīts informācijas avots daudziem svētku organizētājiem. Kopš 2021.gada pavasara Ilze ar lieliskiem panākumiem rada un veido savu ēdienu blogu interneta vidē.

2022.gadā Ilzes pieredze un prasme svinību un svētku organizēšanā tika apkopota vienuviet un vainagojās ar krāšņu, informatīvu grāmatu “Ēd laimīgs”. Ilze ir arī nenogurstoša ceļotāja uz tuvākiem un tālākiem galamērķiem un  azartiska jaunu iespaidu kolekcionētāja, kas bagātīgi atspoguļojas Ilzes dzīves pieredzē un atklājas viņas grāmatā. Tikšanās laikā uzzināsim no Ilzes lietderīgus un oriģinālus padomus un ieteikumus tradicionālo svētku svinēšanā, kā arī pasaules elpas ietekmētas idejas svinību bagātināšanai.

Uz tikšanos filiālbibliotēkā “Vidzeme” laipni aicināti visi interesenti!

Kontaktinformācija bibliotēkā: tālr. 67181216