Deju studijas "Ritms" koncerts "Mirklis laikā"

Svētdien,  21. janvārī plkst. 16.00 VEF Kultūras pils Lielajā zālē (Ropažu ielā 2) aicina apmeklēt deju studijas "Ritms" lielo ziemas deju koncertu "Mirklis laikā".

Laikam un paaudzēm mainoties deju studija "Ritms" ir vienmēr dzīvojusi vienā elpā un ritmā ar laika tendencēm, ir bijusi un vēl joprojām ir mūsdienīga un radoša vieta, kur satiekas jaunieši, profesionāli dejotāji un horeogrāfi, radot augsvērtīgus dejas mākslas priekšnesumus. Studijā dejotprasmi profesionālu pasniedzēju un horeogrāfu vadībā apgūst bērni un jaunieši vecumā no 3-20 gadiem. Studijas pamatvirziems ir laikmetīgā un mūsdienu deja. RITMA studijas dejotāji ir aktīvi koncertējoši jaunieši, kuri regulāri piedalās dažādos dejas konkursos, festivālos, dejas performancēs un citos dejas notikumos.

2024. gads deju studijai "Ritms" būs īpašs - tā atzīmēs savu 55. dzimšanas dienu! Visu gadu norisināsies dažādi jubilejai veltīti pasākumi, bet savu svinību gadu dejotāji iesāks tieši 21. janvārī ar "Ritma" lielo ziemas deju koncertu "Mirklis laikā".

Koncertā piedalīsies: 

  • deju studijas "Ritms" vecāko un vidējo grupu dejotāji.
  • Horeogrāfijas veidojuši: Dmitrijs Gaitjukevičs, Olga Spridzāne, Elīna Gaitjukeviča, Gundega Ozolinkeviča, Kristina Tumakova, Andris Bukalovskis un paši dejotāji.

Deju studijas RITMS mākslinieciskā vadītāja: Elīna Gaitjukeviča.

Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīze" kasēs vai internetā.

Organizators: Rīgas valstspilsētas pašvaldība /Ziemeļrīgas kultūras apvienība