Diānas Renžinas ilustrāciju izstāde “Vilku mēnesis” apskatāma Kultūras centrā “Imanta”

Diānas Renžinas ilustrāciju izstāde “Vilku mēnesis” apskatāma Kultūras centrā “Imanta”

No  2. līdz 31. decembrim Kultūras centa “Imanta” 2. stāva galerijā būs skatāma Diānas Renžinas ilustrāciju izstāde “Vilku mēnesis”.

Imantā dzīvojošā ilustratore Diāna Renžina savos darbos atspoguļo klasiskās tradīcijas modernos zīmējumos, kas aicina izzināt dažādu tautas paražu nozīmi un simbolus. Iedvesmu saviem darbiem gūst no dabas un folkloras. Ilustrācijas parāda, ka arī mūsdienās mēs varam turēt godā klasiskās tradīcijas un tās sasaistīt ar savu ikdienu.

Izstādē aplūkojami vairāku gadu gaitā izveidotas ilustrācijas par un ap saulgriežiem. Tajās redzamas gan latviešu mitoloģiskās dievības un gadskārtu ieražas.

Māksliniece ir piedalījusies vairākos digitālās grafikas projektos, veidojot reklāmas materiālus, tīmekļa vietņu, grāmatu un citas vizualizācijas.

Ieeja bez maksas.

Izstāde apskatāma katru dienu no 10.00 līdz 20.00 Kultūras centrā “Imanta”, Anniņmuižas bulvārī 29.

Vairāk par Rīgas pašvaldības Ziemassvētku gaidīšanas laikam veltītiem pasākumiem var uzzināt tīmekļvietnē svetki.riga.lv, kā arī sekot līdzi jaunumiem sociālo tīklu lapā “Rīga” un “Rīgā notiek”.

Papildu informācija: Kornēlija Ābele, Pārdaugavas kultūras apvienība sabiedrisko attiecību speciāliste. E-pasts: kornelija.abele@riga.lv

Galerijas