Plakāts, kas dziedātgribošus cilvēkus aicina sakopt tuvāko apkārtni un kultūrvietas

Dziesmu svētku biedrība un Latvijas Diriģentu asociācija aicina uz "Plaušu tīrīšanu" Lielajā talkā

27. aprīlī visā Latvijā jau 17. reizi notiks Lielā talka, kuras ietvaros aicinām ikvienu - korus, grupas un individuālos interesentus - piedalīties “Plaušu tīrīšanā” Mežaparka Lielajā estrādē no plkst. 15.00 līdz 18.00.

Talkās vienmēr aktīvi piedalās arī Dziesmu un Deju svētku saime – uzkopjot tuvāko apkārtni un kultūrvietas, tādējādi uzlabojot vidi, izceļot dabas un sakārtotas vietas skaistumu. Bet tas nav viss, ko mēs varam un gribam. Ir teiciens, ka cilvēks ir skaists, kad dzied, tāpēc aicinām korus un visus dziedāt gribošos talkotājus, un ne tikai, uz kārtīgu, pavasarīgu “plaušu tīrīšanu”, dziedot mūsu Sidraba birzī - Mežaparka Lielajā estrādē! Būs kordziesmas, tautasdziesmas un sadziedamās dziesmas, kas palīdzēs gūt kopdziedāšanas spēcinošo enerģiju.

Korus un citas organizētas grupas “Plaušu tīrīšanai” aicinām pieteikties līdz 19. aprīlim, sūtot informāciju e-pastā info@dziesmusvetkubiedriba.lv. Nākot individuāli, nav jāpiesakās.

2024. gada Lielā talkā notiek ar moto “tīri - zaļi - ilgi”, un ikviens ir aicināts piedalīties dažādās talkošanas aktivitātes, lai kopīgiem spēkiem padarītu mūsu Latviju tīrāku. Plašāka informācija par Lielo talku tīmekļvietnē www.talkas.lv.