Elizabetes Mežules-Gricmanes debijas filma “Vietām gaidāms stiprs lietus” īpašā seansā senioriem

Kinoteātra “Kino Bize” organizētajā senioru kino klubā “Sudraba Bize” 22. novembrī plkst. 12.00 tiks izrādīta Elizabetes Mežules-Gricmanes debijas filma “Vietām gaidāms stiprs lietus” ar aktieriem Matīsu Budovski un Elīnu Bojarkinu galvenajās lomās. Senioriem uz seansu ir īpaša cena, kā arī iespēja pēc filmas uzkavēties sirsnīgās sarunās pie kafijas un tējas.

Senioru kino klubs “Sudraba Bize” piedāvā seansus divreiz mēnesī par īpašu cenu, kā arī iespēju pēc filmas uzkavēties sirsnīgās sarunās pie kafijas un tējas. Trešdien, 22. novembrī plkst. 12:00 tiks izrādīta režisores Elizabetes Mežules-Gricmanes debijas filma "Vietām gaidāms stiprs lietus" ar aktieriem Matīsu Budovski un Elīnu Bojarkinu galvenajās lomās. Filma stāsta par šī brīža divdesmitgadniekiem, seko divu jaunu cilvēku attiecībām, kuras norisinās mūsdienās, bet vidēs, kuras atgādina par iepriekšējām paaudzēm.

Iemīlējies pāris Sabīne un Reinis spiesti strauji uzsākt kopdzīvi. Ātri vien jaunie mīlnieki sāk patiesi iepzīt viens otra atšķirīgos sapņus un vēlmes. Sabīnes emocijas un iztēle liek realitātei sarauties, un lietusgāzēm viņu nelaist laukā no dzīvokļa. Kaisle, greizsirdība, niknums vienam uz otru. Jaunais pāris nonāk uz saspīlētas robežas – izvēlēties, vai tiešām ir gatavi būt kopā.

Pasākuma cena, uzrādot senioru apliecību, ir 3,50 EUR.

Kinoteātris “Kino Bize” atrodas mājīgās telpas Elizabetes ielā 37. Ieeja no pagalma.

Biļetes var iegādāties uz vietas kinoteātrī vai iepriekšpārdošanā.

KINO BIZE, Elizabetes 37, Rīga. E.: paula.berzina@kinobize.lv

Galerijas