Ģimenes diena Iļģuciemā

Ģimenes diena Iļģuciemā

2023. gada 21. maijā visas dienas garumā Rīgas Kultūras centrā “Iļģuciems” ģimenes ir aicinātas apmeklēt Liepājas Leļļu teātra izrādes, kuras būs saistošas gan pirmsskolas un sākumskolas bērniem, gan viņu vecākiem.

Plkst. 11.00 un plkst. 13.00 izrāde “Lote un muša Jāks”

Lotei un viņas draugiem visvairāk patīk rotaļāties un katru dienu atklāt kaut ko jaunu. Gulēšana, viņasprāt, ir zemē nomests laiks. Muša Jāks ir gluži citās domās. Viņas misija un galvenais uzdevums – rūpēties, lai visi ir laikus aizgājuši gulēt un pamodināt visus no rīta.

Plkst. 17.00 izrāde “Ucipuci meklē mājas”

Rotaļu pūcīte Ucipuci ceļojuma laikā nejauši tiek aizmirsta kādā viesu mājā Itālijā. Lai nokļūtu atpakaļ pie sava mazā saimnieka Kriša, pūcītei jāpārvar garš un bīstams ceļš cauri mājai uz terasi, kur mājo Lielais ods. Pūcītei talkā nāk zirneklis un zaļais muzikants circenis. Tie abi viņai kļūst par neaizstājamiem palīgiem un mīļiem draugiem. Ucipuci izrādē sniedz vērtīgus padomus, ko darīt, ja gadās nozaudēties.

Ieeja ar bezmaksas ielūgumiem, kurus var rezervēt, rakstot uz ilguciems@riga.lv vai zvanot: 26173474

Pasākumu atbalsta Rīgas pašvaldība. Norišu programma pilnā apjomā skatāma tīmekļvietnē www.kultura.riga.lv.

Foto Vineta Jaunzeme

Papildu informācija: Agnija Kārkliņa, Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības Rīgas Kultūras centra “Iļģuciems” projektu vadītāja. E-pasts: agnija.karklina@riga.lv