Ielīgošanas pasākums “Sit, Jānīti, vara bungas”

Ielīgošanas pasākums “Sit, Jānīti, vara bungas”

2023. gada 21. jūnijā no plkst. 17.30 līdz 19.30 Rīgas Kultūras un atpūtas centrs “Imanta” (Anniņmuižas bulvāris 29) aicina uz ielīgošanas pasākumu.

Ar vasaras saulgriežu noskaņām piepildītu muzikālo programmu un dančiem, uzstāsies etno kompānija “Zeidi”, Rīgas Kultūras un atpūtas centra “Imanta” vidējās paaudzes deju kolektīvs “Imantieši” un bērnu deju kolektīvs “Mazais Andžiņš”. Viesosies arī Swedbank vidējās paaudzes deju kolektīvs “Artava”. Pasākuma laikā, visa vecuma apmeklētājiem, būs iespēja uzspēlēt kādu no daudzveidīgajām koka spēlēm, ko piedāvā “Lielās koka spēles”.

Apmeklētāji aicināti ņemt līdzi savus pērnos Jāņu vainagus, lai uguns rituāla laikā, kopā ar pasākuma vadītāju Edgaru Zīlbertu, tos ziedotu ugunij.

Ieeja bez maksas.

Šis ir viens no Rīgas vasaras kultūras programmas pasākumiem. Ar visiem pašvaldības rīkotajiem Rīgas vasaras kultūras pasākumiem iespējams iepazīties tīmekļvietnē https://vasara.riga.lv/

Papildu informācija: Līga Ploriņa, Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības Rīgas Kultūras un atpūtas centra “Imanta” projektu vadītāja. E-pasts: liga.plorina@riga.lv