Ielūdz uz koncertu “Ugunīgie ritmi”

Ielūdz uz koncertu “Ugunīgie ritmi”

Piektdien, 2. decembrī, plkst. 19.00 Rīgas Kultūras un atpūtas centra “Imanta” Lielajā zālē notiks koncerts “Ugunīgie ritmi”.

Koncerta programmā varēs izbaudīt flamenko deju priekšnesumus ar vēdekļiem, lielajiem spāņu lakatiem “manton de manila”, cepurēm un kastaņetēm.

Koncertā uzstāsies flamenko deju studijas “Zambra” dejotāji, profesionālā spāņu klasiskās dejas pārstāve un horeogrāfe no Madrides, specializējusies kastaņešu spēlē Ana Kaseres Garsija (Ana Cáceres Garcia) un soliste Madara Dziedātāja.

Flamenko deju studija “Zambra” ir viena no vadošajām šī deju žanra pārstāvēm Latvijā un tās audzēkņi priecē skatītājus ar krāšņiem, autentiskiem priekšnesumiem un īstu Spānijas garšu. 

Studijas vadītāja Daiga Pirogova ir pieredzējusi flamenko dejotāja un horeogrāfe, mācījusies meistarklasēs Spānijā un citur Eiropā. Savu ceļu uz lielās skatuves sākusi jau 15 gadu vecumā, dejojot “Liepājas teātrī” ar “Grand Prix” apbalvotās rokoperas “Kaupēn, mans mīļais” sastāvā un citās izrādēs. Piedalījusies arī tādu mākslinieku kā “Gipsymania”, “El Alma”, Linda Leen, Kaspars Antess, “Los Nens” priekšnesumos.

Madara Dziedātāja – mecosoprāns. Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas absolvente, kas regulāri uzstājas ar dažādām koncertprogrammām. Piedalījusies festivālos Latvijā un ārvalstīs, ir starptautisku konkursu laureāte, aktīvi iesaistās dažādos mūzikas projektos, koncertējusi Austrijā, Itālijā, Vācijā, Zviedrijā, Īrijā.

Biļetes būs pieejamas pirms koncerta. Ieejas maksa – 5 EUR.

Papildu informācija: Līga Ploriņa, Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības Rīgas Kultūras un atpūtas centra “Imanta” projektu vadītāja, e-pasts: Liga.Plorina@riga.lv.