Iluzionistu Pecolli cirka teātra izrādē «Alise Brīnumzemē» piedalīsies mākslinieki no ASV, Itālijas, Šveices, Polijas un Latvijas

Iluzionistu Pecolli cirka teātra izrādē «Alise Brīnumzemē» piedalīsies mākslinieki no ASV, Itālijas, Šveices, Polijas un Latvijas

23. septembrī plkst.15.00 un plkst.18.30 slavenie iluzionisti Dace un Enriko Pecolli aicina uz krāsainu un vizuāli krāšņu cirka teātra izrādi visai ģimenei «Alise Brīnumzemē», kura būs skatāma VEF Kultūras pilī, Ropažu ielā 2. 

Iespaidīgajā šovā piedalīsies: Alise – Lelde Feldmane (Latvija), Cepurnieks – Lars Holscher  (Šveice), Baltais zaķis – Thomas Favaro (Itālija), Kāršu kareivis 1 – Szymon Flis (Polija), Kāršu kareivis 2 – Adam Wysoczanski (Polija), Cilvēks orķestris – Lorenco Gianmario Galli (Itālija), Sarkanā karaliene – Anna Maria Wysoczanska ( Polija), Trakais zaķis – Jeremy Vik (Amerika).

Daces un Enriko Pecolli producētā un režisētā izrāde ir unikāls teatralizēts cirka šovs, kurš pilns ar pārsteigumiem un negaidītiem akrobātiskiem priekšnesumiem, papildināts ar video projekcijām, krāšņu skatuves noformējumu un dzīvo mūziku.

«Būs burvju triki, ziepju burbuļi, ekvilibristi, žonglieri, dažādi citi cirka mākslas žanri, dejas, jautri triki ar skatītāju iesaistīšanu u.c. Visu izrādes laiku košo krāsu virpuli vēl ņirbošāku darīs multimākslinieces Elitas Patmalnieces košie kostīmi!» sola izrādes autori un piebilst: «Alise Brīnumzemē» ir interaktīva izrāde, kurā varēs satikties ar visiem Alises piedzīvojumu varoņiem. Taču esi piesardzīgs, jo tev uz mirkli būs jānoliek malā savs analītiskais prāts un, lai iekļūtu Brīnumzemē, jāpaver sava iztēles pasaule. Seko Baltajam Trusim, izej cauri alai un pievienojies mums Tējas ballītē! Kas zina, iespējams, Sarkanā  karaliene pārvērtīs tieši tevi vai varēsi palīdzēt Trakajam trusim viņa trakulībās.  Galu galā ... mēs visi šeit esam traki!»

Izrādi atbalsta Itālijas vēstniecība. Biļetes var iegādāties šeit.

Īss video ieskats izrādē:

Izrāde «Alise Brīnumzemē» notiks 23. septembrī plkst. 15.00 un 18:30 VEF Kultūras pilī, Rīgā.