Imanta Kalniņa dziesmu koncerts “Sapnis par baltu kuģi”

Imanta Kalniņa dziesmu koncerts “Sapnis par baltu kuģi”

23. martā plkst. 16.00 Kultūras centrā “Imanta” notiks tautā iemīļotu Imanta Kalniņa kino un teātra melodiju dziesmu koncerts “Sapnis par baltu kuģi”.

Turpinot ilggadēju uzticību Imanta Kalniņa mūzikai, mēs - dziedātāja Līga Priede un ģitārists Andrejs Grimms - esam sagatavojuši jaunu sirsnības un atklājumu pilnu programmu. Koncertā izskanēs dziesmas no filmām "Trīs musketieri", "Ezera sonāte", "Brēmenes muzikanti", "Kabata", "Sprīdītis", "Elpojiet dziļi jeb četri balti krekli", "Zelta sietiņš", "Maija un Paija", "Princis un ubaga zēns" u.c. brīnumu un patiesa tiešuma pilniem skaņu stāstiem - tā ir mūzika bērniem, kuri nu jau izauguši lieli, taču sirdī palikuši uzticīgi sen satiktajam sapnim. Tā ir mūzika ikkatram no mums.

Mūzika, kas daudziem kļuvusi par himnu - "Dziesma, ar ko tu sāksies", "Pilsētā, kurā piedzimst vējš" u.c. aizvedīs katru klausītāju ilgās pēc baltā kuģa līdz pat sirds dziļākajam nostūrim.

Biļetes cena 7,00 EUR. Biļešu tirdzniecība “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā un internetā.

Pārdaugavas kultūras apvienības Kultūras centrā “Imanta”, Anniņmuižas bulvārī 29.

Papildu informācija: Kornēlija Ābele, Pārdaugavas kultūras apvienība Sabiedrisko attiecību speciāliste, kornelija.abele@riga.