Informācija tirgotājiem par dalību pasākumā “Latvijas dzimšanas dienas svinēšana Rīgas apkaimēs”

Informācija tirgotājiem par dalību pasākumā “Latvijas dzimšanas dienas svinēšana Rīgas apkaimēs”

Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienība izsludina pieteikšanos tirdzniecībai Latvijas Republikas proklamēšanas 104. gadadienai veltītā pasākumā “Latvijas dzimšanas dienas svinēšana Rīgas apkaimēs”, kas notiks 18. novembrī no plkst. 19.00 līdz plkst. 22.00 Doma laukumā un četrās Rīgas apkaimēs - Arkādijas parkā, Latgales parkā, pie VEF Kultūras pils un Kultūras pils “Ziemeļblāzma” parkā.

Tirdzniecībai  aicināti pieteikties silto dzērienu un konditorejas izstrādājumu (pīrādziņi, smalkmaizītes, cepumi, piparkūkas, u.tml.) ražotāji un tirgotāji.

Pieteikties tirdzniecībai iespējams tikai elektroniski no 26. oktobra līdz 31. oktobra plkst. 15.00, aizpildot pieteikuma veidlapu Noteikumos norādītajā Organizatora tiešsaistes vietnes sadaļā (Noteikumu punkts Nr.11).

Noteikumi

Papildu informācija par tirdzniecības organizēšanu pieejama darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00 pa tālruni 25769451 vai e-pastu: s.liepina@riga.lv.

Šie ir daļa no Rīgas pašvaldības organizētajiem pasākumiem, kas gaidāmi valsts svētku mēnesī. Lāčplēša dienai un Latvijas proklamēšanas gadadienai veltītajiem pasākumiem aicinām sekot Rīgas pašvaldības sociālo tīklu kontā “Rīgā notiek”, kā arī novembrī - tīmekļvietnēs kultura.riga.lv un svetki.riga.lv.