Informēs par Rīgas dzimšanas dienas pasākumu programmu

Trešdien, 16. augustā, plkst. 11.00 Rīgas rātsnama Portretu zālē (1. stāvā) preses konferencē informēs par plānoto Rīgas Drosmes un prieka vasaras kulminācijas – Rīgas 822. dzimšanas dienas pasākumu programmu.

Preses konferencē piedalīsies Rīgas domes Izglītības kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Laima Geikina, Rīgas domes Izglītības kultūras un sporta departamenta Kultūras pārvaldes priekšniece Baiba Šmite, Rīgas dzimšanas dienas pasākumu organizators Mārtiņš Mielavs un Rīgas vasaras producente Līna Birzaka – Priekule.

Rīgas dzimšanas diena konceptuāli šogad veltīta “Drosmes un prieka tēmai”, uzsverot laikmetīguma, līdzdalības, pilsoniskā aktīvisma un kopā būšanas nozīmi. Drosme un prieks dzimst Rīgas dzimšanas dienā! Dzimšanas dienas caurviju elements ir dāvināšana, kas ir atgriezenisks process – prieks dot un prieks saņemt.

Rīgas vasaras kultūras programma, koncerti un Rīgas dzimšanas dienas notikumi ir bez maksas.

Ar visiem pašvaldības rīkotajiem Rīgas vasaras un Rīgas dzimšanas dienas kultūras programmas pasākumiem iespējams iepazīties tīmekļvietnē https://vasara.riga.lv/ , kā arī sekot līdzi sociālo tīklu lapā “Rīgā notiek”.

Informāciju sagatavoja: Sindija Grāvere, Rīgas pašvaldības Ārējās komunikācijas nodaļas projektu koordinatore, tālrunis: +371 26207745, e-pasts: sindija.gravere@riga.lv.