Izsludina "Līdzfinansējums privātpersonu organizētajiem Rīgas kultūras pasākumu kalendāra pasākumiem" 2. kārtu

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina finansēšanas konkursu, lai atbalstītu divu kultūras kalendāra pasākumu – Mūsdienu kultūras forums “Baltā nakts 2023” un “Tēva diena” – norisi 2023. gada septembrī.

Konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt Rīgas kultūras kalendārā iekļauto privātpersonu organizēto pasākumu īstenošanu galvaspilsētas administratīvajā teritorijā saskaņā ar RD IKSD apstiprinātajām vadlīnijām.

Mūsdienu kultūras forumā “Baltā nakts 2023” jāiekļauj daudzveidīgi un plašai mērķauditorijai domāti kultūras pasākumi vai projekti pilsētas centrā un apkaimēs. Savukārt Tēva dienā jāparedz tematikai atbilstoši kultūras pasākumi vai viens centrāls pasākums ģimeņu un bērnu auditorijai publiskajā ārtelpā pilsētas centrālajā daļā un/ vai apkaimēs.

Pieteikumu iesniegšana konkursa 2. un 3. tematiskajās sadaļās līdz 2023. gada 23. maija plkst. 12.00.

Konkursa vadlīnijas, nolikums un citi ar to saistītie dokumenti - skatīt ŠEIT.

Piedalīties un uz līdzfinansējuma saņemšanu var pretendēt ne vēlāk kā 12 mēnešus pirms pieteikuma iesniegšanas reģistrēts komersants, biedrība vai nodibinājums.

Papildu informācija: Anna Līga Ermansone - Rīgas domes Kultūras projektu un publisku pasākumu nodaļas projektu koordinatore, tālrunis: 67043649, e-pasts: anna.ermansone@riga.lv.