“Knīpas un knauķi” Lieldienu koncerts “Putnu māte putnus sauca”

Kultūras un mākslas centra “Ritums” bērnu vokālā studija “Knīpas un Knauķi” kopā ar mūziķi un folkloristi Ilgu Reiznieci un koklētāju Laimu Jansoni

“Knīpas un knauķi” Lieldienu koncerts “Putnu māte putnus sauca”

Kultūras un mākslas centra “Ritums” bērnu vokālā studija “Knīpas un Knauķi” 27. martā plkst. 18.00 VEF Kultūras pils Lielajā zālē priecēs ar Lieldienu koncertu “Putnu māte putnus sauca”.

Pasākumā tiks izdziedātas latviešu tautas dziesmas un Andra Sējāna “Knīpām un knauķiem” īpaši veltītas latviešu tautas dziesmu apdares, piedalīsies mūziķi Ilga Reizniece (vijole), Laima Jansone (kokle), Andris Grunte (kontrabass).
Šis koncerts ir ilggadēja tradīcija, svinot Lieldienas kopā ar kolektīva draugiem un citiem interesentiem. Visi mīļi aicināti apmeklēt koncertu!


Bērnu vokālā studija “Knīpas un Knauķi” dibināta 1971. gadā. Kopš 2008. gada cieši saliedētā komandā strādā vadītājas Jonita Štoma un Sanita Sējāne. No 2023. gada vokālā studija “Knīpas un Knauķi” ir Kultūras un tautas mākslas centra “Ritums” kolektīvs un nodarbības notiek pašā Rīgas sirdī, Vecrīgā, Jaunielā 29A,  mācoties dziedāt dziesmas un arī dzīvot dzīvi ar pozitīvisma un mīlestības izjūtu. Studijas pedagogi ir Ance Ķirse, Liene Grava, Ieva Ozoliņa, Dzintars Vīksna.

Ieejas biļetes cena 5,00 EUR https://www.bilesuparadize.lv

Bērniem līdz 2 gadu vecumam ieeja bez maksas

Informāciju sagatavoja: RVP IKSD Kultūras un tautas mākslas centra “Ritums” projektu vadītāja Evija Pučinska, e-pasts: evija.pucinska@riga.lv