Koncerts "Piestātne" Kultūras centrā “Imanta”

Koncerts "Piestātne" Kultūras centrā “Imanta”

2024. gada 13. aprīlī plkst.19.00 alternatīvais folk duets no Amerikas Savienotajām valstīm, Kentukī štata “Flagship Romance” viesosies Latvijā ar koncertu, kuru papildinās pašmāju spožā soliste Patrīcija Spale un deju studijas “Mazais Andžiņš” priekšnesumi.

Duets “Flagship Romance” zināms ar savu elpu aizraujošo vokālo saskaņu lieliskās pašu radītās melodijās. Viņu dinamiskā uzstāšanās un skatuves ķīmija nespēs atstāt vienaldzīgu nevienu, bet radīs sajūtu, ka esat ieguvuši jaunus draugus. Duetā apvienojušies mūziķi Šons Fišers (Shawn Fisher) un Džordina Džeksone (Jordyn Jackson). Skatuves maģiju viņi uzbur vien ar savām balsīm un akustisko ģitāru.

Mākslinieki ir pāris gan dzīvē, gan mūzikā un kopā koncertējot ir mērojuši tūkstošiem kilometrus. Duets savas Eiropas tūres ietvaros piestās Latvijā lai piedāvātu neaizmirstamu koncertu Pārdaugavā, kultūras centrā “Imanta”. Viņu dziesmas aptver plašu tēmu loku – tās vēsta par dzīves virsotnēm, smeldzīgiem skumju brīžiem, viņu repertuārā ir gan priekpilnas mīlas dziesmas, gan dziļas, apcerīgas pārdomas.

Jaunā latviešu dziedātāja Patrīcija Spale ir pievērsusies mūzikai jau kopš bērnības. Viņa ir piedalījusies dažādos starptautiskos dziedāšanas konkursos Baltijas valstīs un citviet pasaulē. Pērn, 2023. gadā, Patrīcija piedalījās šovā “X Faktors”, taču šogad bija pusfināliste dziesmu konkursā “Supernova” ar dziesmu “Heaven’s Raining Down On Me”. Patrīcija mūziku rada, iedvesmojoties no R&B, soulmūzikas un kantrī mūzikas elementiem.

Deju studijā “Mazais Andžiņš” bērni un jaunieši apgūst dažādas mūsdienu dejas jau 20 gadus. Dejotāji trenē ritma izjūtu, lokanību, kustību koordināciju un dažādus akrobātiskos elementus. Koncerta programmu deju studija kuplinās ar saviem oriģināl-horeogrāfijas darbiem.

〰️ Tiekamies Pārdaugavā! 〰️

13.04. plkst. 19.00

Kultūras centrā “Imanta”

Biļetes: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/138490

Papildu informācija:

Ieva Nagliņa

Pārdaugavas kultūras apvienība

Projektu vadītāja

Ieva.naglina@riga.lv

+371 67181940

Galerijas