Kultūras centrā "Imanta" muzikālā zīmējumu izrāde bērniem "Čellino ceļo"

Kultūras centrā "Imanta" muzikālā zīmējumu izrāde bērniem "Čellino ceļo"

2022. gada 29. oktobrī plkst. 17.00 Rīgas Kultūras un atpūtas centra "Imanta" Lielajā zālē muzikālā zīmējumu izrāde bērniem "Čellino ceļo". Bērni tiek gaidīti uz īpašu zīmējumu izrādi par mazo mūzikas instrumentu Čellino, kurš dodas savu ikdienišķo sajūtu un emociju iepazīšanas ceļojumā.

Reizēm esam priecīgi, reizēm - skumji vai dusmīgi, bet gadās arī tādi brīži, kad esi tik laimīgs, ka varētu pacelties spārnos un lidot! Čellino centīsies izprast, kas tad viņam liek justies tā, vai citādi, ievedot skatītājus krāsu, dejas un mūzikas aizraujošajā pasaulē.

Čellino lomā iejutīsies čelliste Guna Šnē, ceļojuma pavadonis un režisors - Varis Klausītājs. Čellino pārdomas un sajūtas zīmējumos attēlos Karīna Karahona. Muzikālās izrādes scenogrāfe - Hiroko Ošima (Japāna), scenogrāfa asistente Marta Madara Grantiņa. Kustību horeogrāfe Ilze Bloka. Izrāde tapusi sadarbībā ar koncertzāli "Cēsis".

Pasākums ieteicams bērniem no 5 gadu vecuma.

Izrāde vienā daļā, ilgums 1h.

Ieejas maksa 5.00 EUR. Biļetes pieejamas uz vietas vai Biļešu paradīzes kasē.

Pasākumu rīko Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības Rīgas kultūras un atpūtas centrs “Imanta”.

Papildu informācija: Līga Ploriņa, Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības Rīgas Kultūras un atpūtas centra “Imanta” projektu vadītāja. E-pasts: liga.plorina@riga.lv.