Otrās adventes koncerts “Prieks pasaulei”

Adventa laiks ierasti tiek aizvadīts lielā mierā un klusumā, pārdomās par notikušo un jaunā gada gaidās. Muzikāli šis laiks kā ierasts asociējas ar Ziemassvētku korāļiem.

Kamerkoris “Vidus” šos skaņdarbus šogad iecerējis Rīgas pilsētas iedzīvotājiem, sevišķi Teikas un Purvciema apkaimju iedzīvotājiem, un viesiem pasniegt netradicionālā veidā, veidojot kopīgu un inovatīvu koncerta programmu piedaloties vairākiem dīdžejiem – Kapteinim Reinim, Oculus Noise, jevranam un MX, radot unikālu un inovatīvu Ziemassvētku korāļu un deju mūzikas ritmu simbiozi.

Noskaņu papildinās gaismu režija, kas savienosies ar mūzikas ritmiem un skaņu diapazoniem.

Koncerta norises laiks un vieta: 2023. gada 10. decembris plkst. 17.00, Kultūras un tautas mākslas centra "Ritums" filiālē Ieriķu ielā 43A, Lielā zāle (4.stāvs, ir pieejams lifts).

Ieeja koncertā bez maksas.

Vairāk par Rīgas pašvaldības Ziemassvētku gaidīšanas laikam veltītiem pasākumiem var uzzināt tīmekļvietnē svetki.riga.lv, kā arī sekot līdzi jaunumiem sociālo tīklu lapā “Rīga” un “Rīgā notiek”.

Informāciju sagatavoja: Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamenta Kultūras un tautas mākslas centra “Ritums” projektu vadītāja Evija Pučinska e-pasts: evija.pucinska@riga.lv.

Galerijas