Pasākums ģimenēm “Piedzīvojumi brīnumzemē”

Pasākums ģimenēm “Piedzīvojumi brīnumzemē”

2023. gada 21. maijā plkst. 12.00 Rīgas Kultūras un atpūtas centra “Imanta” pieguļošajā teritorijā pasākums visai ģimenei.

Šajā dienā būs iespēja sajust to azartisko šarmu, ko spēj radīt Liepājas ceļojošais cirks “Beztemata” ar izrādi “Alises piedzīvojumi Brīnumzemē”, kuras laikā Cepurnieks, Baltais trusis un glītais Sulainis kopā ar bērniem dosies aizraujošā piedzīvojumā.

Pēc izrādes, svētku programma turpināsies. Profesionālu meistaru pavadībā ikvienam būs iespēja piedalīties  meistarklasēs: izveidot savu burvju nūjiņu, vai apgūt kādu cirka triku. Jauniegūtās zināšanas un prasmes bērni varēs izmantot arī mājās, jo būs iepazinušies ar darināšanas pamatiem.

Pasākuma laikā būs iespēja sajust īstu sacensību garu, piedaloties jautrās spēlēs Lielo koka spēļu stūrī, kas ir lielisks laika pavadīšanas veids kopā ar ģimeni, draugiem vai citiem pasākuma apmeklētājiem. Un kā viens no īpašajiem pārsteigumiem gan mazajiem, gan lielajiem Brīnumzemes apmeklētājiem būs iespēja ķert, pūst un apbrīnot ziepju burbuļus.

Par muzikālo noskaņojumu rūpēsies vokālā ansambļa “Tu un Es” dalībnieces.

Ieeja bez maksas

Pasākumu atbalsta Rīgas pašvaldība. Norišu programma pilnā apjomā skatāma tīmekļvietnē www.kultura.riga.lv.

Papildu informācija: Līga Ploriņa, Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības Rīgas Kultūras un atpūtas centra “Imanta” (Anniņmuižas bulvāris 29) projektu vadītāja. E-pasts: liga.plorina@riga.lv