Senioru kino klubā ģimenes drāma “Nakts pasažieri”

Senioru kino klubā ģimenes drāma “Nakts pasažieri”

Kinoteātris “Kino Bize” trešdien, 22. februārī, plkst. 12.00 ielūdz uz Mikaela Hērsa ģimenes drāmas “Nakts pasažieri” (2022) seansu senioriem. Kino klubs “Sudraba Bize” notiek reizi divās nedēļās un arī šoreiz aicina apmeklētājus pēc seansa uzkavēties uz kafijas un tējas pauzi, lai ļautos sirsnīgām sarunām par filmu.

Vēloties saviem skatītājiem sagādāt prieka pilnus kopābūšanas mirkļus labas filmas pavadījumā, turpmāk katru mēnesi senioriem tiks piedāvāts kino kluba apmeklējums par īpašu cenu ar filmas seansu un iespēju pēc tā uzkavēties draudzīgās sarunās. Laipni gaidīti visi seniori!

“Nakts pasažieri” pērn izrādīta Berlinālē un Rīgas Starptautiskajā kino festivālā. Caur politisku pārmaiņu saburzīto 80. gadu Parīzes aizkaru tā aplūko vienas ģimenes dzīves ceļus, atgādinot par šajā laikā īpaši svarīgo – sevis apzināšanos un mīļo cilvēku klātbūtni. Galveno lomu atveido viena no zināmākajām mūsdienu Eiropas kino aktrisēm Šarlote Geinsbūra.

1981. gada Parīzes ielās jūtams politisku pārmaiņu laiks. Tikmēr Elizabete (Šarlote Geinsbūra) raizēs par nākamā mēneša īres maksu atrod darbu radio šovā, kur diennakts tumšajās stundās uzklausa svešinieku dzīvesstāstus. Naksnīgās sarunas dziedē tikko piedzīvoto šķiršanos, un drīz vien Elizabete pārstāj būt anonīma pasažiere savā dzīvē.

Filma tiks izrādīta franču valodā ar latviešu un angļu subtitriem.

Pasākuma cena, uzrādot senioru apliecību, ir 3,50 Eur.

Kinoteātris “Kino Bize” atrodas mājīgās telpas Elizabetes ielā 37. Ieeja no pagalma. Biļetes var iegādāties uz vietas kinoteātrī vai iepriekšpārdošanā.

KINO BIZE, Elizabetes 37, Rīga,  +371 29147848