Senioru kino klubā tiks izrādīta vēsturiskā krimināldrāma “Aptiekārs Melhiors”

Senioru kino klubā tiks izrādīta vēsturiskā krimināldrāma “Aptiekārs Melhiors”

Kinoteātra “Kino Bize” organizētajā senioru kino klubā “Sudraba Bize” 13. septembrī plkst. 12.00 tiks izrādīta vēsturiskā krimināldrāma “Aptiekārs Melhiors”, kurā lomas atveido arī atpazīstamie latviešu aktieri Gatis Gāga un Juris Strenga.

Senioru kino klubs piedāvā iespēju apmeklēt filmas seansu par īpašu cenu, kurā iekļauta arī kafijas un tējas pauze pēc filmas noskatīšanās. Šoreiz, 13. septembrī “Sudraba Bize” programmā iekļauta filma “Aptiekārs Melhiors”, kur otrā plāna lomās redzami arī pašmāju aktieri Gatis Gāga un Juris Strenga.

Filmas darbība norisinās viduslaiku Tallinā, kur tiek noslepkavots augsts ordeņa bruņinieks. Slepkava ir nocirtis upurim galvu un piebāzis muti ar monētām. Nākamajā dienā sabrūk vecā klostera siena un notiek vairākas slepkavības, kas pārsteidz visu pilsētu. Tiesnesis Dorns nolemj iesaistīt aptiekāru Melhioru šī nozieguma izmeklēšanā. Viņš atklāj, ka bruņinieks meklējis noslēpumaino “Tallinas gūstekni”, taču nezināmu iemeslu dēļ meklējis viņu nevis cietumā, bet gan dominikāņu klosterī. Vai aiz visām slepkavībām slēpjas viens un tas pats slepkava?

Pasākuma cena, uzrādot senioru apliecību, ir 3,50 Eur.

Kinoteātris “Kino Bize” atrodas mājīgās telpas Elizabetes ielā 37. Ieeja no pagalma.

Biļetes var iegādāties uz vietas kinoteātrī vai iepriekšpārdošanā.

KINO BIZE, Elizabetes 37, Rīga. E.: paula.berzina@kinobize.lv