Senioru kino klubs ielūdz uz filmu “Alkarrasa” (2022)

Senioru kino klubs ielūdz uz filmu “Alkarrasa” (2022)

Kinoteātra “Kino Bize” senioru kino klubs “Sudraba Bize” trešdien, 31. maijā, plkst. 12:00 ielūdz uz sirsnīgās spāņu drāmas “Alkarrasa” (2022) seansu. Laipni gaidīti visi seniori!

Vēloties saviem skatītājiem sagādāt prieka pilnus kopābūšanas mirkļus labas filmas pavadījumā, divreiz mēnesī senioriem ir iespēja par īpašu cenu apmeklēt filmas seansu par īpašu cenu, kurā iekļauta arī kafijas un tējas pauze pēc tā.

Karlas Simonas drāma “Alkarrasa” pērn saņēma galveno apbalvojumu “Zelta lāci” Berlīnes kinofestivālā un tikko pirmizrādīta Latvijā.

Jau paaudžu paaudzēs Solē ģimene vasaras aizvada, vācot persikus savā augļudārzā Alkarrasā, nelielā Katalonijas ciematā Spānijā. Šā gada persiku raža var izrādīties viņiem pēdējā, jo ģimenei draud saimniecības zaudēšana. Jauno zemes īpašnieku plāni paredz persiku kokus izcirst un to vietā uzstādīt saules baterijas, un tas rada plaisu ciešajās ģimenes attiecībās. Pirmo reizi viņi ir nolikti neskaidras nākotnes priekšā un riskē zaudēt daudz vairāk nekā tikai savu augļudārzu.

Nākamreiz, 14. jūnijā, plkst. 12.00 senioru kino klubā tiks izrādīta Dziesmu un deju svētku antoloģija “Kolektīvs” (2023).

Pasākuma cena, uzrādot senioru apliecību, ir 3,50 Eur.

Kinoteātris “Kino Bize” atrodas mājīgās telpas Elizabetes ielā 37. Ieeja no pagalma.

Biļetes var iegādāties uz vietas kinoteātrī vai iepriekšpārdošanā.

KINO BIZE, Elizabetes 37, Rīga. E.: agnese.lipska@kinobize.lv