Senioru kino klubs ielūdz uz filmu “Neticami, bet patiesi”

Senioru kino klubs ielūdz uz filmu “Neticami, bet patiesi”

Kinoteātra “Kino Bize” senioru kino klubs “Sudraba Bize” trešdien, 30. augustā, plkst. 12.00 ielūdz uz sezonas pirmo seansu senioriem ar režisora Kventina Dipjē komisko fantastikas filmu “Neticami, bet patiesi” (2022).

Senioru kino klubs piedāvā iespēju apmeklēt filmas seansu par īpašu cenu, kurā iekļauta arī kafijas un tējas pauze. Arī šajā sezonā “Sudraba Bize” seansi norisināsies katru otro trešdienu. Šoreiz, 30. augustā plkst. 12.00 tiks demonstrēta franču režisora Kventina Dipjē filma “Neticami, bet patiesi”.

Filma stāsta par Alēnu un Marī, kuri ir pārvākušies dzīvot uz klusu, itin mierpilnu priekšpilsētu. Viņiem šo īpašumu īsti nevajadzēja, tomēr tajā atrodamais mīklainais tunelis piedāvā risinājumu abu bailēm, dziņām un lielākajām nedrošībām. Vai viņi būs gatavi stāties mūžības priekšā, lai iegūtu grumbu gludāku ikdienu? Tikmēr ciemos plāno ierasties Alēna priekšnieks, kurš jau līdz izmisuma komēdijai vēlas būt mačo vīrietis.

Pasākuma cena, uzrādot senioru apliecību, ir 3,50 Eur.

Kinoteātris “Kino Bize” atrodas mājīgās telpas Elizabetes ielā 37. Ieeja no pagalma. Biļetes var iegādāties uz vietas kinoteātrī vai iepriekšpārdošanā.

KINO BIZE, Elizabetes 37, Rīga. E.: paula.berzina@kinobize.lv