Senioru kino klubs īpašā seansā piedāvā noskatīties filmu “Podnieks par Podnieku. Laika liecinieks”

Senioru kino klubs īpašā seansā piedāvā noskatīties filmu “Podnieks par Podnieku. Laika liecinieks”

Senioru kino klubs “Sudraba Bize” piedāvā seansus kinoteātrī “Kino Bize” katru otro trešdienu par īpašu cenu. Šoreiz 20. martā plkst. 12.00 būs iespēja redzēt filmu par vienu no spožākajiem latviešu dokumentālā kino pārstāvjiem – ”Podnieks par Podnieku. Laika liecinieks”.

Dokumentālā filma “Podnieks par Podnieku. Laika liecinieks” kinoteātru repertuāros Latvijā nonāk ar 18. martu. Jau 20. martā plkst. 12.00 senioriem tiek dota iespēja par īpašu cenu noskatīties filmu senioriem īpaši paredzētā programmā “Sudraba Bize”. Kinoteātra “Kino Bize” organizētais senioru kino klubs piedāvā seansus katru otro trešdienu. Cenā ir iekļauta arī kafijas vai tējas krūze pēc seansa, lai uzkavētos sarunās vai atmiņās par filmā redzēto.

Režisors un operators Juris Podnieks bieži mēdza atkārtot, ka pirms nokļūsim ellē vai paradīzē, pie tiem “lielajiem vārtiem” – ikvienam režisoram būs jānoskatās savas filmas un jāatbild par tām. Ir tapusi filma gluži kā saruna pirms bezgalības, kas balstīta Podnieka rakstītajās dienasgrāmatās un intervijās. Viņš ir viens no spožākajiem latviešu dokumentālā kino saimes pārstāvjiem – sava ceļa gājējs, kurš tieši un skaudri spēja runāt par laiku, sabiedrību, indivīdu un nāciju.

Pasākuma cena, uzrādot senioru apliecību, ir 3,50 Eur.

Kinoteātris “Kino Bize” atrodas mājīgās telpas Elizabetes ielā 37. Ieeja no pagalma.

Biļetes var iegādāties uz vietas kinoteātrī vai iepriekšpārdošanā.

KINO BIZE, Elizabetes 37, Rīga. E.: paula.berzina@kinobize.lv.

Galerijas