Senioru kino klubs “Sudraba Bize” ielūdz uz “Skumju trīsstūri”

Senioru kino klubs “Sudraba Bize” ielūdz uz “Skumju trīsstūri”

Senioru kino klubs “Sudraba Bize” turpinās arī jaunajā gadā, nākamtrešdien, 11. janvārī, plkst. 12.00, ielūdzot seniorus uz Eiropas gada filmu “Skumju trīsstūris” (2022) – nežēlīgi smieklīgu režisora Rūbena Estlunda satīru par bagātniekiem un darba ļaudīm. Laipni gaidīti visi seniori!

Vēloties saviem skatītājiem sagādāt prieka pilnus kopābūšanas mirkļus labas filmas pavadījumā, turpmāk reizi divās nedēļās senioriem tiks piedāvāts kino kluba apmeklējums par īpašu cenu ar filmas seansu un iespēju pēc tā uzkavēties draudzīgās sarunās ar tēju un kafiju. Laipni gaidīti visi seniori!

“Skumju trīsstūris” apbalvota ar Eiropas Kinoakadēmijas balvu kā gada labākā filma, kā arī saņēmusi atzinību par labāko režijas darbu, labāko scenāriju un labāko aktieri Zlatko Buriču.

Superbagātie, kuru vidū ir daiļa modele un viņas satriecošais mīļotais, dodas glamūrīgā kruīzā. Kad luksusa jahta nogrimst un tie, kam laimējas izglābties, nonāk uz neapdzīvotas salas, sociālā hierarhija viņu kompānijā sagriežas kājām gaisā. Zelta roleksi un silikons vairs nelīdzēs ne nieka!

Filma tiks izrādīta oriģinālvalodā ar subtitriem latviski un krieviski.

Filmas reklāmas rullītis.

Pasākuma cena, uzrādot senioru apliecību, ir 3,50 eiro. Biļetes var iegādāties uz vietas kinoteātrī vai iepriekšpārdošanā.

Kinoteātris “Kino Bize” atrodas mājīgās telpas Elizabetes ielā 37. Ieeja no pagalma. 

KINO BIZE, Elizabetes 37, Rīga. E.: agnese.lipska@kinobize.lv

Galerijas