Sergejs Jēgers. Lieldienu koncerts

Sergejs Jēgers. Lieldienu koncerts

8. aprīlī plkst. 16.00 Kultūras pils "Ziemeļblāzma" Lielajā zālē norisināsies Lieldienu koncerts! 

Kontrtenora Sergeja Jēgera siltā un maiguma pilnā balss savijas ar Ievas Šmites meistarīgi ievibrēto flīģeļa skaņu. Klausītāju iemīļotais dziedātājs Lieldienu laikā aicina ieklausīties mūzikā, kas pilna gaismas, ticības, cerības un mīlestības. 

Koncertā skanēs Lieldienu laika garīgā mūzika, kā arī baroka ārijas, instrumentāli opusi un tradicionālas melodijas.

N.B. Ieeja pasākumā ar BEZMAKSAS IELŪGUMIEM, kas būs pieejami SIA "Biļešu paradīze" kasēs un internetā no 27.03.2023. plkst. 10.00. 

Šis ir viens no Pavasara modināšanas pasākumiem Rīgā. Ar visiem Pavasara saulgriežu un Lieldienu notikumiem Rīgā var iepazīties tīmekļvietnē svetki.riga.lv, kā arī sekot līdzi sociālo tīklu lapā “Rīgā notiek”.

Pasākuma organizators informē, ka Pasākuma laikā tiks veikta foto un/vai video uzņemšana ar mērķi atspoguļot informāciju par Pasākumu masu medijos un informatīvajos materiālos. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti publicitātei un sabiedrības informēšanai. Pasākuma organizators neuzņemas atbildību par trešo personu foto un/vai video uzņemšanu un to izmantošanu. Sīkāka informācija par Jūsu personas datu apstrādi ir pieejama šeit.