Trešās adventes koncerts

Trešās adventes koncerts

17. decembrī plkst. 19.00 Rīgas kultūras un tautas mākslas centra “Mazā ģilde” Lielajā zālē notiks Trešās adventes koncerts, kas noslēgs koncertu sēriju "Ziemas svētdienas Mazajā ģildē 2023". Koncertā uzstāsies Kristīne Pāže, Didzis Bardo un Krists Krūskops.

Koncertā izskanēs patiesi un dziļdomīgi muzikāli stāsti, kas daudzus jo daudzus klausītājus aizvedīs nostalģijas pilnā ceļojumā tuvāk sev pašiem. Jaunos māksliniekus apvieno samtainās balss īpašnieces, dziesmu autores Kristīnes Pāžes oriģinālmūzika, Didža Bardo mūsdienīgās aranžijas un Krista Krūskopa entuziastiskā muzikalitāte.

Koncertā varēs dzirdēt gan oriģinālskaņdarbus, gan pašu apdarē veidotas kaverversijas, kas spēj iedvesmot gada tumšākajā laikā.

Ieeja koncertā ir bez maksas. Koncertu ar Rīgas valstspilsētas pašvaldības atbalstu rīko Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs “Mazā ģilde”.

Vairāk par Rīgas valstspilsētas pašvaldības Ziemassvētku gaidīšanas laikam veltītiem pasākumiem var uzzināt tīmekļvietnē www.svetki.riga.lv, kā arī sekot līdzi jaunumiem sociālo tīklu lapā “Rīga” un “Rīgā notiek”.

Informāciju sagatavoja: Elvijs Krevics, RKTMC “Mazā ģilde” projektu vadītājs, elvijs.krevics@riga.lv