Konertafišā uz rožu fona un mobilā tālruņa ekrāna dueta Čipsis un Dullais dalībnieki Mārtiņš Ābols un Ģirts Strupmanis

Dueta Čipsis un Dullais dalībnieki Mārtiņš Ābols un Ģirts Strupmanis

Valentīndienas koncerts “Ceļavārdi mīlestībai”

Vēl neesi izdomājis kā iepriecināt mīļoto? Tev palīdzēs fenomenālais duets Čipsis un Dullais! Uzdāvini biļeti uz romantiskas smeldzes pielietu Valentīndienas koncertu “Ceļavārdi mīlestībai”, kas notiks RKTMC “Mazā ģilde” visu mīlētāju dienā, 14. februārī, plkst. 19.00. Čipsis un Dullais aicina mīlētājus un meklētājus!

Čipsis un Dullais ir latviešu mūzikas dzīvesstila zīmols, kas izpilda lielākoties romantiskas dziesmas žanrā, ko paši dēvē par “jaunā viļņa šlāgeri”. Paši mākslinieki saka: “Mēs neesam mehāniski, mēs esam organiski. Mūsu dziesmās nav jēgas, tajās ir ceļavārdi.”

Grupa pastāvēšanas laikā ir izdoti divi mūzikas albumi. 2012. gadā izdotais debijas studijas albumu “P.S. es Tevi mīlu” 2016. gadā saņēma Alternative.lv gada balvu kā “Alternatīvākā grupa”. 2020. gada jūnijā duets izdeva otro albumu “Bravo!”, kas tika nominēts Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai “Zelta mikrofons 2020” kategorijā “Šlāgermūzikas albums”.

Tautā iemīļotās dziesmas “Kad meitene skumst” un “Asaras” straumēšanas platformās jau noklausītas vairāk kā 200 reizes, un dzīvesstila zīmols regulāri uzstājas uz visām Latvijas skatuvēm. Aizvadītā gada 1. decembrī duets pulcēja savus klausītājus uz lielisku koncertu “Zelta večuki” koncertzālē “Palladium”

Ar dueta mūziku var iepazīties viņu Spotify, Deezer un Apple music profilos.

Koncertu ar Rīgas valstspilsētas pašvaldības atbalstu rīko RKTMC “Mazā ģilde”. Biļetes pieejamas “Biļešu paradīzē” un RKTMC “Mazā ģilde”. Biļešu cena EUR 10.00 un EUR 5.00 (skolēniem, studentiem, pensionāriem, invalīdiem, uzrādot apliecību).

Informāciju sagatavoja: Elvijs Krevics, RKTMC “Mazā ģilde” projektu vadītājs, elvijs.krevics@riga.lv