VEF Kultūras pilī jauns pasākumu cikls "Slavenību citādā puse". Pirmā - Sonoras Vaices lekcija

VEF Kultūras pils uzsāk jaunu pasākumu ciklu "Slavenību citādā puse", kura laikā apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar dažādām iedvesmojošām Latvijas slavenībām, kas savu panākumu ceļu kaldinājuši ne tikai apgūstot savu profesiju, bet arī strādājot ar dažādām psiholoģijas un pašizaugsmes programmām.

Pirmā cikla nodarbība notiks 29. novembrī plkst. 18.00 VEF Kultūras pils semināru telpā un tajā baudīsim operas solistes Sonoras Vaices lekciju - sarunu "Iepazīt sevi". Sonoru Vaici pazīstam kā panākumiem bagātu operas solisti un režisori, viņas balss priecējusi klausītāju auditorijas visā pasaulē. Tomēr ne visi zina, ka lielu daļu sava laika mūziķe veltījusi arī psiholoģijas un cilvēka apziņas procesu pētīšanai. Šoreiz iepazīsim mākslinieci lektores statusā un uzzināsim kā iepazīt un pilnveidot sevi.

Lekcijā Sonora pieskārsies četrām sistēmām, kas viņai palīdzējušas izprast to, kādi esam uz šo brīdi, kādi vēlamies kļūt un kādi ir veidi, lai sevi varētu tuvināt vēlamajām pārmaiņām:

  • Četru pakāpju sistēma/matrica, pēc kuras nosaka savu būtības izpausmi un dod iespējas saprast, kā attīstīties labāk.
  • Četru pakāpju sistēma/līmeņi, pēc kuras noteikt, kādā attīstības/finansiālajā līmenī atrodamies un kā pamazām, mainot domāšanu/rīcību, var tikt nākamajā pakāpē.
  • Smadzeņu viļņi un to iedarbība uz mūsu garastāvokli, veselību, attiecībām.
  • Trīs mīlestības līmeņi, kas maina mūsu dzīves būtību.

Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un internetā.