Vokālā ansambļa “Tu un Es” 25 gadu jubilejas koncerts “Lielie vārdi”

Vokālā ansambļa “Tu un Es” 25 gadu jubilejas koncerts “Lielie vārdi”

2023. gada 21. aprīlī plkst. 19.00 Rīgas Kultūras un atpūtas centra “Imanta” Lielajā zālē norisināsies vokālā ansambļa “Tu un Es” 25 gadu jubilejas koncerts “Lielie vārdi”.

Vokālo ansambli “Tu un Es” 1998. gadā dibinājis dziesminieks un mūziķis Arnis Miltiņš. Šobrīd ansambli vada dziedātājas Ginta Gudjāne un Elīna Čampere. Grupa savu dziedātprasmi pierādījusi koncertos, konkursos un muzikālajos uzvedumos. Tās pamatdarbība ir iepazīstināt bērnus un jauniešus ar dziedāšanas pamatprincipiem (ķermeņa stāja, diafragmas elpa, skaņas pozicionēšana rezonatoros), attīstīt to dziedāšanas iemaņas un dot tiem iespēju gūt skatuves pieredzi. Koncerta repertuārā ir gan latviešu autoru, gan ārzemju komponistu dziesmas. Kolektīvā ir divas grupas - jaunākā grupa un vecākā grupa, kurai dots vārds “Fortuna”.

Ilggadējā grupas vadītāja Ieva Sutugova par gaidāmo jubilejas koncertu saka šādi: “Šajā jubilejā kopā pulcēsim daudzus “Tu un Es” popgrupas ģimenes dziedātājus. Tiem, kas šobrīd grupā darbojas aktīvi, pievienosies dalībnieki, kuri dziedājuši pavisam nesen, kā arī tie, kas darbojās grupas pirmsākumos kopā ar Arni Miltiņu. Programma veidota tā, lai visiem dziedātājiem ir svētku sajūta, izpildot pašiem mīļas dziesmas, kā arī  grupas “Tu un Es” zelta repertuāru, par ko vēljoprojām esam pateicīgi Arnim. Grupā dziedājuši daudzi dziedātāji ar nu jau ļoti atpazīstamiem vārdiem, kā, piemēram -  vakara vadītājs Rihards Lepers un Kristīne Pāže, kura koncerta laikā kopā ar Arni Miltiņu izpildīs vienu no savām  mīļākajām “Tu un Es” laika dziesmām. Vārdu sakot - būs sirsnīgs, dziesmām bagāts un mīļš pasākums.”

Ieejas maksa 5,00 EUR

Papildu informācija: Līga Ploriņa, Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības Rīgas Kultūras un atpūtas centra “Imanta” projektu vadītāja. E-pasts: liga.plorina@riga.lv