Ziemas svētdienas Mazajā ģildē 2023. Otrās adventes koncerts

10. decembrī plkst. 19.00 Rīgas kultūras un tautas mākslas centra “Mazā ģilde” Lielajā zālē notiks otrais koncertu sērijas "Ziemas svētdienas Mazajā ģildē 2023" koncerts. Šogad Otrās adventes koncertā piedalīsies dziesminieks Kārlis Kazāks un dziedātāja Anete Kozlovska.

Šajā adventa laikā, jau otro svētdienu pēc kārtas, mēs aicinām svinēt ziemu ar dziesmām, kas mierīgi un maigi ved cauri vakaram. Ziema ir laiks, kad mēs viens otram esam vajadzīgi visvairāk, tāpēc arī koncertā dziesminieks Kārlis Kazāks autordarbus un tautasdziesmas atskaņos kopā ar dziedātāju Aneti Kozlovsku.

Gaidāmo svētku atmosfēru ikviens sajutīs pieklusinātās un intīmās atmosfēras dēļ. Koncertā sajustais un piedzīvotais ļaus ikvienam ar gaismu sirdī iziet cauri visgarākajai šī gada naktij. Kopā ar māksliniekiem mūzikā un kopā ar ikvienu no klausītājiem skaistajā Mazajā ģildē tuvosimies šī gada klusākajiem svētkiem.

Ieeja koncertā bez maksas. Koncertu ar Rīgas valstspilsētas pašvaldības atbalstu rīko Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs “Mazā ģilde”.

Vairāk par Rīgas valstspilsētas pašvaldības Ziemassvētku gaidīšanas laikam veltītiem pasākumiem var uzzināt tīmekļvietnē www.svetki.riga.lv, kā arī sekot līdzi jaunumiem sociālo tīklu lapā “Rīga” un “Rīgā notiek”.

Informāciju sagatavoja: Elvijs Krevics, RKTMC “Mazā ģilde” projektu vadītājs, elvijs.krevics@riga.lv